ΕΣΤΙΕΣΗ ομορφιά των αρχαίων ελληνικών αγγείων και η ευωδία των βοτάνων συναντιούνται στη σειρά χειροποίητων διαχυτών αρώματος της Σοφίας Τριάντου.
Η εμπνεύστρια, καταρτισμένη βοτανολόγος και αρωματοθεραπεύτρια, στεφάνωσε την κεραμική της κίτρινης περιόδου (2300-2000 π.X.) με τα αρώματα της γης, με σκοπό τον ερχομό των βοτάνων, των ανθέων και των ευεργετικών τους ιδιοτήτων στο χώρο μας. Σε συνεργασία με τον πολυβραβευμένο κεραμίστα, Ηλία Χριστόπουλο, δημιούργησαν μια χειροποίητη συσκευή αρωματισμού χώρου από λευκό πηλό υψηλής και χαμηλής  θερμοκρασιας (1260 βαθμών Κελσίου) για την διασφάλιση της ανθεκτικότητα τους.


“Την Άνοιξη αν δεν τη βρεις, τη φτιάχνεις.”

Οδυσσέας Ελύτης

Προσθέτοντας νερό και αιθέρια έλαια ή άνθη λουλουδιών, ευωδιάζεται ο χώρος μας ανάλογα με τη διάθεση, την εποχή και το χρόνο της ημέρας.

Η κάθε συσκευή είναι μοναδική, παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα επιλογής χρώματος ή το συνδυασμό χρωμάτων.

Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη σύνθεση των χρωμάτων. Ο συνήθης χρόνος παράδοσης είναι 20 με 35 ημέρες (εντός Ελλάδος), ενώ για αποστολές στο εξωτερικό ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι 60 ημέρες. Οι αποστολές γίνονται ταχυδρομικά ή με courier.

Το κόστος κάθε συσκευής ποικίλει ανάλογα με το είδος του πηλού και το μέγεθος στα 180€-320€.

Οδηγίες χρήσης και συντήρησης
︎ Αφαιρούμε το πιατάκι που στηρίζεται στους τρεις εσωτερικούς υποδοχείς στο επάνω μέρος της συσκευής, τοποθετούμε το ρεσώ μέσα στη συσκευή και το ανάβουμε. 


︎ Επανατοποθετούμε σταθερά το πιατάκι στα στηρίγματά του και προσθέτουμε εκεί νερό και σταγόνες αιθέριων ελαίων της επιλογής μας.

︎ Για την καλύτερη συντήρησή της, η συσκευή δεν πρεπει να μένει χωρίς νερό και τα αιθέρια έλαια δεν θα πρέπει να υπερχειλίζουν στο πιατάκι της συσκευής.

︎ Μετά τη χρήση της, το εσωτερικό πιατάκι πρέπει να πλυθεί με κοινό υγρο καθαριστικό σαπούνι.